Erkeklerde İdrar Kacırma

Posted 14:22 by . in Etiketler: , ,
İdrar böbrekler tarafından yapılan ve bir kesesi kas yapılmış saklanan ve idrar kesesi denir. Bir tüp olan idrar prostat ve vücudun dış kısmına penisin üzerinden kesesi kimden neden çağırdı. Bunu tüp kasları bir yüzüğü idrar sfinkter denir. Olarak idrar kesesi ile doldurur ise idrar rahat kalır, sinir sinyalleri engellemek sıkışmış kalmak için büzgen söyle. Bu sinir ve kas birlikte vücudun sızdırma gelen idrar engellemeye çalışıyoruz.

Ne zaman işemek zorundadır, sinir sinyalleri mesane ve duvarlardaki sıkmak için kasları söyle. , Mesanenin Bu kuvvetler idrar çıkışı ve idrar yolu yapıştırın. , Mesanenin squeezes Aynı anda, idrar yolu relaxes. Bu idrar ve idrar ve vücut dışında geçer sağlar.

Incontinence birçok nedenden dolayı olabilir:

* Eğer idrar yanlış zaman veya squeezes eğer çok zor squeezes, idrar dışarı sızıntı Mayıs
* Eğer idrar yolu çevresindeki kaslar bozuk veya zayıf, idrar bile eğer mesane yanlış zamanda sıkma ile ilgili bir sorun yoksa dışarı sızıntı olabilir.
Eğer mesane boş değildir * Ayrıca zaman gerekir tutamama olabilir. Bu, idrar çok fazla idrar bırakır. Eğer idrar alır çok dolu, idrar zaman bunu istemiyorum dışarı sızıntı olacaktır.
* Şey sizin idrar yolu engelleme ise, idrar, mesanenin oluşma ve sızıntı neden olur.

Idrar tutamama daha sık genç erkeklerde daha yaşlı erkeklerde olur, ancak yaşlanma sadece normal bir parçası değildir.

0 comment(s) to... “Erkeklerde İdrar Kacırma”

0 yorum:

Yorum Gönder