Depresyon

Posted 04:31 by . in Etiketler: , , , ,
Depresyonun en yıkıcı etkiler üstesinden gereken ilk adım bir hastalık olarak, kişisel bir hata değil görmek için. Bunu yanı sıra cekişiyor kişinin diğer kronik hastalıklar gibi, depresyon wreaks harap veya onun arkadaşları ve ailesi. Depresyon ve sosyal maliyetleri de büyük şunlardır: Depresyon yetiyitimi dünyanın önde gelen nedeni.

Ancak, depresyon tedavisi ile ilgili olumlu bir yandan pek çok şey var: Yeni psikoterapi ve antidepresan ilaçlar için yaklaşımlar milyonlarca veya depresyon gelen geri yaşıyorum yardımcı olur. Ve destek grupları ve online kaynakları, büyümekte olan bir ağ zihinsel hastalık ve leke kırmaya yardımcı oluyor.

Bunu Sağlık yolculuğa hakkında bilgi edineceksiniz, başarılı tedavi en iyi olan, becerikli, sorgulama katılır hasta ile sağlanır-hassas bir zamanda büyük bir olasılıkla don't feel like tüm bu şeylerin olma. Eden ruhsal hastalık ve çıkış yolu bulduğunuzda terapistler, doktorlar esinlenerek olması hastaların hikayeleri olarak, rahat etmek ve yardımcı olmuştur

0 comment(s) to... “Depresyon”

0 yorum:

Yorum Gönder